Voor medewerkers

Medewerkerspas

Als medewerker van PGVZ ontvang je een medewerkerspas om je te identificeren bij onze zorgvragers. Een leuke bijkomstigheid is dat je met deze pas ook kunt profiteren van leuke kortingen bij diverse winkels en ondernemingen op vertoon van deze pas!

totaalBED
Onze beddenwinkel in Lelystad biedt maar liefst 1100 m/2 aan slaapkamerinspiratie. Wij bieden volop keuze en beseffen dat het kopen van een bed een belangrijke keuze is. Je ontvangt 10% korting op vertoon van je medewerkerspas.

Van Mossel
Van Mossel hecht waarde aan duurzame relaties en is trots op de samenwerking tussen PGZV en Van Mossel Kia. De Van Mossel Automotive Groep is een familiebedrijf met bijna 70 jaar ervaring en meer dan 70 vestigingen. Wij zien het als missie om onze belofte ‘Van Mossel biedt meer dan u verwacht’ ook voor u waar te maken. Persoonlijke aandacht, een breed scala aan mobiliteitsoplossingen en scherpe prijzen staan aan de basis van deze samenwerking.

DirectLease
Dé online aanbieder van autoleasing, is onderdeel van International Car Lease Holding en daarmee de 5e speler op de Nederlandse leasemarkt. Met het label “Private Lease van DirectLease” is DirectLease al jaren actief op de private lease-markt. PGVZ heeft DirectLease geselecteerd als partner voor een collectieve Private Lease aanbieding voor haar medewerkers.
Gosse Noppert heeft voor zijn medewerkers een aantal extra voordelen bedongen boven op de toch al gunstige condities van DirectLease. Neem direct contact op met een van de medewerkers van DirectLease om deze speciale aanbieding te bespreken: 053 30 32 700 of mail naar sales@directleaseprivate.nl

Esso Vermeulen
Voor medewerkers van PGVZ hebben we de afspraak gemaakt met Esso Vermeulen voor de autowasstraat. Als medewerker ontvang je een korting van 20% bij aankoop van een bonnenboekje (10 waardebonnen).

Voorbeeld boekje programma 4
Prijs 10 x 6,50  =  € 65,00         
Korting 20% 
Totaal prijs voor boekje is dan € 52,00

Op beide locaties in Kampen kan er gewassen worden; aan de Europa-allee 4 en aan de Installatieweg 7-a. Aan de Installatieweg kunnen ook verhoogde bussen gewassen worden (dit kan niet aan de Europa-allee). Op vertoon van je medewerkerspas kun je een bonnenboekje aanschaffen.

Boudesteyn
Wij helpen u bij al uw financiële beslissingen. U kunt bij ons terecht voor o.a. uw hypotheek, (zorg)verzekeringen, bank, betalen, sparen, arbeidsongeschiktheid en overlijden. U krijgt bij ons altijd advies wat het beste bij u past. U kunt ons bereiken op 038 – 385 93 93.

geWOON! Kampen
geWOON! Kampen is een Lifestyle winkel in het centrum van Kampen. Je krijgt 10% korting op de hele collectie op vertoon van je medewerkerspas.

Toko Medan
Medewerkers van PGVZ krijgen 15 % korting op 1 afhaalmaaltijd.
U kunt ons mailen voor vragen of bestellingen op dit mail adres: info@tokomedan.nl
Toko Medan – Geerstraat 14 – 8261 HM Kampen – Tel: 038-8888880 – www.tokomedan.nl

Tweelierhoek Reinier

Tweewielerhoek Reinier is een fietsenwinkel in het centrum van Kampen. Je krijgt hier op vertoon van je medewerkerspas 10% korting op het hele assortiment, zoals een fiets, onderdelen, fietstassen, etc.). Dit geldt niet voor artikelen die al in de aanbieding zijn.