Diana Front Office
Front Office

Diana

“Mijn werk blijft een uitdagende job waarin ik mijzelf elke keer weer kan ontwikkelen. PGVZ is een fijne werkgever. Mijn werk wordt gezien en gewaardeerd.”

Vroeger werkte ik als huishoudelijk medewerkster bij PGVZ. Dit vond ik een super dankbare baan en ik deed het dan ook met plezier. Met mijn zorgvragers bouwde ik echt een band op. Sommigen heb ik jarenlang als zorgvrager gehad en met een aantal heb ik nog steeds contact. Na 14 jaar moest ik door rugproblemen noodgedwongen stoppen met mijn werk in de huishoudelijke ondersteuning. Samen met PGVZ ben ik gaan kijken wat voor werkzaamheden bij mij passen. De receptie kwam toen op mijn pad en daar ben ik tot de dag van vandaag dankbaar voor. Ik zit hier helemaal op mijn plek. Ik heb hele leuke collega’s, wat de sfeer erg gezellig maakt. We nemen vaak wat lekkers voor elkaar mee en we hebben dingen voor elkaar over op werkgebied. Als receptioniste neem ik vaak werkzaamheden over van mijn collega’s om hen te ondersteunen. Hierdoor krijg ik van elke afdeling wel iets mee en leer ik iedereen goed kennen.

Er hangt een goede werksfeer waarin hard wordt gewerkt, maar waar ook ruimte is voor een praatje. Wat ik zo leuk vind aan mijn werk, is dat ik iedere dag iets nieuws leer. Mijn werk blijft een uitdagende job waarin ik mijzelf elke keer weer kan ontwikkelen. PGVZ is een fijne werkgever. Mijn werk wordt gezien en gewaardeerd.