Vacature Persoonlijk woonbegeleider Apeldoorn | Woongroep 2000
Coördinator Woongroep2000

Bea

“Soms zeggen ze dingen als ‘Zo gezellig dat jij er bent, Bea!’ en dan weet je waarvoor je het doet.”

Dat ik zoveel verschillende dingen tegelijk kan doen binnen mijn functie. Dat vind ik het allerleukste als Coördinator binnen het wooninitiatief Woongroep2000. Ik heb veel contact met alle medewerkers en ik eet regelmatig mee met de bewoners. Als ik eens wat minder tijd heb om op de woongroep te zijn, dan mis ik dit ook echt. Als coördinator moet ik veel ballen hooghouden. Maar dit zie ik als een leuke uitdaging.

De toffe groep bewoners maken dit werk zo dankbaar. Het is een hele gezellige groep die goed op elkaar is ingespeeld. Ze betrekken elkaar overal bij en ze zijn heel nieuwsgierig. Soms zeggen ze dingen als ‘Zo gezellig dat jij er bent, Bea!’ en dan weet je waarvoor je het doet. Ook met hun ouders hebben we nauw contact. Dit gaat op een leuke manier en we krijgen waardering. Dat is super fijn! Samen komen we tot een fijne, gezellige woonvorm voor hun kinderen waar kwalitatief goede zorg wordt geboden.

Het team in Woongroep2000 denkt onderling met elkaar mee. We ruilen wanneer dat nodig is. Ons doel voor dit jaar is om te werken vanuit vertrouwen. Ik probeer ook veel contact te zoeken met de teams van de andere wooninitiatieven waar PGVZ zorg biedt. Samen kunnen we zoveel mooiere dingen maken dan wanneer we op ons eilandje blijven zitten!

Voor de bewoners is het nu een moeilijke tijd i.v.m. corona. We proberen dan ook allerlei leuke dingen voor hun te organiseren. Tijdens de bewonersvergadering kwam het idee van de bewoners om een sjoelcompetitie te organiseren. Vervolgens hebben we dit ook echt gedaan. Ze vonden het zo leuk, dat ze 6 dagen per week oefenden om de 7e dag voor het echie te sjoelen! 3 andere woonvormen deden ook mee en er zijn verschillende prijzen uitgereikt. Deze simpele dingen zijn voor de bewoners heel belangrijk. Ze genieten er enorm van!

Op dit moment hebben wij een vacature op de Woongroep: https://werkenbijpgvz.nl/vacatures/vacature-persoonlijk-begeleider-apeldoorn-woongroep-2000-040624/