Vacatures Thuiszorg Apeldoorn

Werken bij PGVZ Apeldoorn?

Op dit moment hebben wij 3 vacatures open staan!

Adriane

Verzorgende IG | Team Apeldoorn

“Werken in de thuiszorg vind ik veel leuker. Het sociale aspect is zo sterk aanwezig. Je hebt meer tijd voor persoonlijke aandacht.

Na 19 jaar durfde ik de sprong te wagen. Een sprong in het diepe! Ik werkte namelijk al die jaren in een verpleegtehuis, maar ben sinds kort werkzaam in de thuiszorg bij PGVZ. Werken in de thuiszorg vind ik veel leuker. Het sociale aspect is zo sterk aanwezig. Je hebt meer tijd voor persoonlijke aandacht. Wat me juist bij PGVZ zo aansprak? Het is kleinschalig en er hing gelijk een fijne sfeer. Doordat het een jong bedrijf is, zijn er veel mogelijkheden om te groeien en er samen wat van te maken. Ik heb een ochtend meegelopen en was gelijk enthousiast!

Ik had nog nooit in de thuiszorg gewerkt, maar iets wat ik niet verwachtte is dat je zoveel verschillende mensen verzorgt. Niet alleen maar oudere mensen, juist ook jongere mensen die gewoon thuis wonen en gezinnen met kinderen hebben. Ik ben ontzettend blij dat ik het heb gedurfd en die sprong in het diepe heb gewaagd! Nu werk ik met veel plezier bij PGVZ.”